Studentskiva

Inledning

Skolfest har under de senaste 16 åren hjälpt elever och elevorganisationer att arrangera studentskivor, insparksfester, studentflak, slutskivor och avslutningsskivor. Vårt motto är att vara en trygg partner till Er och skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad studentskiva.

Det gör vi genom vår kompetens och vårt nätverk av branschens bästa underleverantörer. Med ett brett utbud av lokaler och stor erfarenhet skapar vi en studentskiva i Stockholm som passar passar just Er.

Vi är stolta över att vi varje år presenterat marknadens bästa utbud av festlokaler. Spana in lokalerna på kommande sidor. Skolfest’s motto är i dag mer aktuellt än någonsin: att genomföra studentevenemang är något som medför ett stort ansvar hos arrangörer och studenter.

Detta har lett till att Polisen startat upp projektet STAD, som är ett samarbete mellan arrangörer, krögare, polis, myndigheter och elever. Skolfest har varit aktiva i STAD sedan starten 2008. Där vi tillsammans med elever och elevorganisationer arbetar för att förhindra alkoholrelaterade våldsbrott samt verka för en god sed inom branschen.

Detta har visat sig mycket framgångsrikt och antal brott har minskat. Skolfest är i dag marknadsledande inom studentevenemang i Storstockholm och förhoppningsvis har vi förmånen att jobba med just dig!

Välkommen att kontakta oss för mer information om studentskivor eller boka Er studentskiva och studentflak i Stockholm redan idag!

Några av våra bästa lokaler

Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

Rose

Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar. Rose ligger centralt beläget på Hamngatan vid Berzelii Park. Lokalen är utrustad med det senaste inom ljud. Rose har blivit känd för sin proffsiga personal och trevliga vakter.

Läs mer här
Rose
Collage

Collage

En av Stockholms största nattklubbar endast ett stenkast från Stureplan. Lokalen är topprenoverad och har tre stora barer samt en unik innergård på 150 m2. Där finns utomhusbar, ljudsystem och loungemöbler. Collage är en av Stockholms populäraste nattklubbar och en av våra bästa lokaler.

Läs mer här

Café Opera

Det är med stor ära och stolthet vi på Skolfest inför våren 2016 kan presentera Café Opera. Sveriges kanske mest kända nattklubb med lokaler som osar tradition och anor. Bland kristallkronor och spektakulära takmålningar är Café Opera den perfekta lokalen för det större sällskapet som vill sticka ut. Helt enkelt till de som söker det lilla extra till sin studentskiva.

Läs mer här
Café Opera
Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!