lopinavir/ritonavir cost ritonavir meccanismo d'azione wer produziert molnupiravir molnupiravir vs remdesivir molnupiravir faz 2
 • Slide

  VILLKOR & AVTAL FÖR VÅRA

  STUDENTFLAK

Villkor & avtal

Inför kontraktskrivning

Med störst sannolikhet är det första gången ni hyr ett studentflak och vi har full förståelse för alla de frågor och funderingar som ni kan tänkas ha i och med detta arrangemang! För att bena ut en del frågetecken ber vi er läsa igenom den information som vi presenterar nedan innan ni kommer till oss för att boka flaket.

Vid vårt möte kommer ni ingå ett avtal med oss där en av er kommer vara ansvarig för studentflaket. Det kan vara bra att alla ni som är delaktiga i flaket skriver på ett avtal mellan Er där det tydligt framgår att alla ska vara med och dela på kostnaderna om ni mot förmodan skulle ta sönder något. Detta avtal passar lika bra om ni är en hel klass som hyr ett studentflak av oss eller om ni är några kompisar som går ihop.

Villkor och regler gällande studentflak

Våra ”Allmänna villkor och regler” återfinns på baksidan av de kontrakt (beställningsavtal) som Ni skriver med oss. Det är därför viktigt att ni läser igenom dessa noggrant, och gärna innan ni kommer till oss på ett möte. Vid bokning på faktura skrivs inget beställningsavtal. Genom att betala fakturan som skickas till er på begäran, samtycker beställaren med våra villkor som återfinns på länkarna nedan samt i nedanstående paragrafer.

» Läs online Villkor och regler i PDF

Betalning och bokningsvillkor

Avtal

En bokning och själva köpet är genomfört då beställaren och en representant för Skolfest har skrivit under beställningsavtalet. Inom 14 dagar skall beställaren erlägga en delbetalning om 5 000 kr, via utskickad räkning, om inte annat är överenskommet. Erlagd betalning återfås ej vid eventuell avbeställning.

Betalningsvillkor

Vi tillämpar förskottsbetalning för samtliga studentflak. Slutbetalning skall vara oss tillhanda 60 dagar efter att bokningen är genomförd eller efter annat datum enligt överenskommelse. En påminnelseavgift om 50 kr tillkommer vid utebliven betalning efter förfallodatum på faktura eller efter överenskommet datum vid kontant betalning. Dröjsmålsränta tillkommer med 12 % efter förfallodatum på faktura eller överenskommet datum vid kontant betalning.

Avbeställning

Vid ofullständig betalning på överenskommet datum har Skolfest rätt till att avbeställa köpet och driva in upplupen skuld via inkasso eller kronofogden. Avbeställning 90-61 dagar före genomförandet debiteras med 50% av totalbeloppet. Avbeställning 60-31 dagar före genomförandet debiteras med 75 % av totalbeloppet. Avbeställning som sker upp till 30 dagar före genomförandet debiteras med 100 % av totalbeloppet.

Högtalaranläggning – villkor och regler

Hyr du en högtalaranläggning av oss godkänner du även våra nedanstående villkor. Då flaket levereras skall du som beställare signera att du mottagit anläggningen och att den fungerar så som den bör. Ordnar man med egen högtalarutrustning är inte dessa villkor och regler aktuella.

Transportstyrelsens villkor och regler Skolfest följer strikt de regler och rekommendationer som finns uppsatta enligt Polisen och Transportstyrelsen.

Intresseanmälan

  För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  [recaptcha]

  Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
  Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!