Slutskiva

Har du tankar på att ordna inspark, luciafest, julfest, 100-dagars, studentskiva eller slutskiva? Inga problem! Skolfest.se hjälper dig med allt från planering, till trycksaker och genomförande.

Under planeringen håller vi dig givetvis informerad. Du behöver inte tänka på något annat än möjligtvis vad du ska ha på dig för kvällen. Vi har lång erfarenhet av hur man får festen att lyfta och med klubbsuccéer som Candy, Face, Vertigo och La Camera i ryggen.

Hör av dig så berättar vi hur.

Några av våra bästa lokaler

Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

Rose

Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar. Rose ligger centralt beläget på Hamngatan vid Berzelii Park. Lokalen är utrustad med det senaste inom ljud. Rose har blivit känd för sin proffsiga personal och trevliga vakter.

Läs mer här
Rose
Collage

Collage

En av Stockholms största nattklubbar endast ett stenkast från Stureplan. Lokalen är topprenoverad och har tre stora barer samt en unik innergård på 150 m2. Där finns utomhusbar, ljudsystem och loungemöbler. Collage är en av Stockholms populäraste nattklubbar och en av våra bästa lokaler.

Läs mer här

Café Opera

Det är med stor ära och stolthet vi på Skolfest inför våren 2016 kan presentera Café Opera. Sveriges kanske mest kända nattklubb med lokaler som osar tradition och anor. Bland kristallkronor och spektakulära takmålningar är Café Opera den perfekta lokalen för det större sällskapet som vill sticka ut. Helt enkelt till de som söker det lilla extra till sin studentskiva.

Läs mer här
Café Opera
Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!