Insparksfest

Vi fick en idé, gymnasieskolor som vi på Skolfest haft ett bra samarbete med ville ta emot nya ettor på höstterminen under roliga former.  Begreppet ”Inspark” skapades. Starten var krokig med några fester som inte sålde tillräckligt många biljetter eller där gäster inte kom, medan andra blev enormt lyckade.

Därför gav vi oss inte! Nu efter år av envishet, hårt arbete och positiv inställning har vi vänt insparksfesterna till stora succéer. Idag återkommer majoritet av Stockholms gymnasieskolor till oss för att genomföra just deras inspark.

Några av våra bästa lokaler

Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

Skyddsrummet

Här arrangerar vi slutskivor och insparksarrangemang. Namnet talar för sig själv, ett gammalt skyddsrum som numera har omvandlats till en festvåning med sju meter i tak och som inger en industrikänsla. Lokalen består av två stora delar, Tegelrummet och Bergsrummet.

Läs mer här
Skyddsrummet
Slakthuset

Slakthuset

Vår senaste nyhet är den mycket populära lokalen Slakthuset. Med en minst sagt originell lokal i industriella området kring Globen är detta stället för klassen som vill sticka ut. Lokalen osar underground och är mycket välplanerad och kan därför anpassas för likväl små som stora klasser.

Läs mer här
Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!