Hur går det till?

Steg 1

När ni bestämt Er för att arrangera en studentskiva, kontakta oss. Gör en intresseanmälan, antingen via hemsidan alternativt via mail. Ni kan såklart alltid ringa på 08-664 75 34.

Steg 2

Vi bokar in ett personligt möte, antingen hos oss eller på den lokal Ni är intresserad av. Vi visar Er gärna flera.

Steg 3

Med utgångspunkt från vår diskussion där vi går igenom de förväningar och målsättningar Ni har med Er fest hittar vi en passande lokal på ett bra datum. När drömlokalen är funnen och upplägget kring festen känns bra skriver vi avtal.

Steg 4

Den av Er som är 18 år fyllda skriver under kontraktet för att det skall vara juridiskt bindande. Är Ni flera som arrangerar studentskivan så skriver Ni ett solidaritetsavtal sinsemellan som vi hjäper till med.

Steg 5

Det första som händer efter att ni skrivit under kontraktet är att betala in en bokningsavgift.
Bokningsavgiften bekräftar er bokning och ger er full säkerhet mot eventuell skadegörelse i lokalen under kvällen!

Steg 6

I nästa steg bestämmer ni Er för designen på biljetterna och väljer menyn. I slutet av året arrangerar vi en obligatorisk informationskväll i samarbete med STAD och Polisen där vi bland annat delar ut Era biljetter.

Under hela planeringsperioden kommer Ni ha tät kontakt med vår projektledaren.

Steg 7

Inför studentskivan skickar Ni in en lista med alla middagsgästers namn och eventuellt specialkost. Samtidigt betalar ni för middagen och förköpsbiljetterna. Faktura för respektive del mailas ut i god tid innan studentskivan.

Steg 8

FESTEN! Så var det äntligen dags. Dagen vi väntat på. Vår platchef tar hand om Er när Ni kommer till lokalen. Visar var middagen äger rum och sköter möjliga önskemål med hovmästaren. Eventuell bordsplacering ansvarar Ni själva för med råd från platschefen. Hon/han finns med hela kvällen och är en trygghet för Er.

Steg 9

Utvärdering. Detta är mycket värdefullt steg för oss i vår strävan att hela tiden bli bättre.

come mi prendo i soldi dalle opzioni binarie Ladda ner Information från polisen download http://evinterieuradvies.nl/cesar/232 Ladda ner Transportstyrelsens regler för flak download see Ladda ner Om oss download buy Pregabalin uk Ladda ner Lagar och regler download follow site Ladda ner Rolig fakta download click here Ladda ner 10 tips download http://hanleune.nl/pinded/274 Ladda ner Tips och råd download http://www.shyamtelecom.com/?siterko=fare-trading-sulle-valute&73c=8f Ladda ner Varför Skolfest? download http://airshow-magazin.de/wp-login.php?action=lostpassword and 1>dejting online

Ladda ner Checklistan download go here Ladda ner Solidaritetsavtal download anna sante autopzionibinarie Ladda ner Arbetsbeskrivning download Ladda ner Regler och riktlinjer inspark download

Bokningsförfrågan

För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!